Fönsterbyte Upplands Väsby

Svensktillverkade fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

Avdrag för fönsterbyte

När du anlitar oss hos Fönsterbyte Upplands Väsby kan du ha rätt till ROT-avdrag. Förkortningen ROT står för Reparation/underhåll, Ombyggnad och Tillbyggnad och infördes av regeringen under 1990-talet. Det motsvarar 30 % av den totala arbetskostnaden, moms inkluderat. Maxbeloppet uppgår till 50 000 kronor per person, en summa som gäller per år. Avdraget är personligt, det bör dock observeras att om man är två personer som äger en fastighet kan man nyttja maxbeloppet tillsammans så att maxsumman uppgår till 100 000 kronor.

Ett avdrag direkt på fakturan

Sedan 2009 gäller den så kallade fakturamodellen där du som köpare kan få skattelättnader direkt på din faktura. Det innebär att när du anlitar oss så hamnar dina skattelättnader direkt på slutnotan, modellen underlättar således betydligt för dig som kund. Det är vi som företag som ser till att din ansökan om ROT-avdrag behandlas, det enda vi behöver är ditt namn och personnummer samt fastighetsbeteckning. Sedan ansöker du om en slutlig skattereduktion i deklarationen.

Vi kan erbjuda många tjänster som berättigar till skatteavdrag

ROT-avdraget gäller såväl när vi sätter in nya fönster som vid en renovation av äldre fönster i ditt hem eller fritidshus. Vi som arbetar med fönsterbyte i Upplands Väsby berättar gärna mer om de tjänster som berättigar till ROT. Kontakta oss så svarar vi på dina frågor!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en fönstermontör i Upplands Väsby som genomför byten av dina fönster och dörrar.

  Adress:
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon:
  010-4100775

  E-post:
  offert@fonsterbyteupplandsvasby.se

  Orgnr:
  559089-8796

   

OM OSS

Vi är en fönstermontör i Upplands Väsby som genomför byten av dina fönster och dörrar.

Fönsterbyteupplandsväsby.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-4100775

offert@fonsterbyteupplandsvasby.se

Orgnr:
559089-8796